Lady Qomash

Lady Qomash Premium, chic, elegant and luxurious scarves for the modern chic. Prints are exclusively designed by our lady boss!
(1)

Sorry sangat-sangat, untuk warna-warna hot banyak habis.  Thank you korang grab promo best ni..! 💕 . Jangan risau.. masi...
26/11/2023

Sorry sangat-sangat, untuk warna-warna hot banyak habis. Thank you korang grab promo best ni..! 💕 . Jangan risau.. masih ada warna cantik yang sesuai untuk baju untuk majlis anda..

Morning semua! Kenduri dah nak dekat kan. Jom pakat-pakat melaram sedondon. Sangat berbaloi shopping 3 helai RM100 sahaj...
25/11/2023

Morning semua! Kenduri dah nak dekat kan. Jom pakat-pakat melaram sedondon. Sangat berbaloi shopping 3 helai RM100 sahaja. Jom beli sekarang!

🥰😍💕

Grab our last few pretty polkas on this warehouses sale! All shawls must go! 🥰
24/11/2023

Grab our last few pretty polkas on this warehouses sale! All shawls must go! 🥰

Morning! Untuk korang semua.. kami bagi double special price! Harga tudung RM92 sehelai, korang boleh grab 3 pcs RM100 s...
23/11/2023

Morning! Untuk korang semua.. kami bagi double special price! Harga tudung RM92 sehelai, korang boleh grab 3 pcs RM100 sahaja!!!!😱😱😱😱

Berbaloi-baloi tau! Cepat jangan tunggu lagi. Klik link di bio kami sekarang..

02/11/2023
WAREHOUSE SALE | 3 for RM100 😨😨😨Available on shopee and our official website www.ladyqomash.com🛒 Add to cart now!       ...
31/10/2023

WAREHOUSE SALE | 3 for RM100 😨😨😨

Available on shopee and our official website www.ladyqomash.com

🛒 Add to cart now!

Heyy LQ loves, we are currently having a clearance sale! Pick your favourites, pick the ones you have been eyeing for aw...
30/10/2023

Heyy LQ loves, we are currently having a clearance sale! Pick your favourites, pick the ones you have been eyeing for awhile! Add to cart all day!

❤️🛒

Website: www.ladyqomash.com
Shopee: Ladyqomash.os

Jom sama-sama kita berikan semampu sumbangan bagi mereka yang sedang berjuang pertahankan Palestin. Ya Allah, di hari ju...
20/10/2023

Jom sama-sama kita berikan semampu sumbangan bagi mereka yang sedang berjuang pertahankan Palestin. Ya Allah, di hari jumaat ini kau bantulah mereka ini. Bebaskanlah mereka dari kezaliman yang dasyat ini.

❤️
20/10/2023

❤️

Dear ocean, Thank you for making us feel tiny, salty, humble and inspired, all at once.
19/10/2023

Dear ocean, Thank you for making us feel tiny, salty, humble and inspired, all at once.

Step aside hair ties, scrunchies are taking over. 🥰
18/10/2023

Step aside hair ties, scrunchies are taking over. 🥰

There’s a reason why shopping is so wonderful. It’s because you can buy things that you’ll never use, but will be good i...
02/10/2023

There’s a reason why shopping is so wonderful. It’s because you can buy things that you’ll never use, but will be good in your heart forever. 😍😍

Selamat Hari Malaysia ❤️..
16/09/2023

Selamat Hari Malaysia ❤️..

Our BEST SELLERS this month! 😍Seloka collection available in shawl and square scarf (Bawal). Dapatkan dengan harga RM50 ...
15/09/2023

Our BEST SELLERS this month! 😍

Seloka collection available in shawl and square scarf (Bawal). Dapatkan dengan harga RM50 hanya di bazaar MGM yang berada di sehingga 25 Sept 2023.

Jangan tunggu lagi.. Ada masa, ajak kawan2 me time dekat sini. Dah shopping, shopping lagi.. hihihihi😝😝Tukar mood baru p...
08/09/2023

Jangan tunggu lagi.. Ada masa, ajak kawan2 me time dekat sini. Dah shopping, shopping lagi.. hihihihi😝😝

Tukar mood baru pakai printed scarves plak. 🌷🌷

Korang memang awesome la! Borong sakan ye. Pada yang belum datang, jemput datang My Gaya Month di  anjuran  . Cari booth...
04/09/2023

Korang memang awesome la! Borong sakan ye. Pada yang belum datang, jemput datang My Gaya Month di anjuran .

Cari booth kami tau! Sebab harga tudung-tudung printed boleh rambang mata. Ada Scrunchy juga 🌷🌷🌷.

Bagitau kawan-kawan lain okay. 😉

We’re open today dekat  .. Yang lunch area sini boleh la singgah ke booth kami. ❤️❤️❤️
01/09/2023

We’re open today dekat .. Yang lunch area sini boleh la singgah ke booth kami. ❤️❤️❤️

Esok last day Merdeka Sale tau. Korang dah beli belum tu? Lama tak shopping tudung kang. This time la kena upgrade wardr...
30/08/2023

Esok last day Merdeka Sale tau. Korang dah beli belum tu? Lama tak shopping tudung kang. This time la kena upgrade wardrobe. Ehhh!! 🤭

3 pcs RM100 jer! 🔥🔥🔥

Promotion is still ongoing. Buy 3 for RM100!!! Rugi tau. Sebab SALE akan berakhir 31 August 2023 ini.                   ...
29/08/2023

Promotion is still ongoing. Buy 3 for RM100!!! Rugi tau. Sebab SALE akan berakhir 31 August 2023 ini.

We’re open today.. Hari ni order, hari ni kami pack terus drop off parcel. So pada sesiapa nak beli, beli sekarang. Prom...
22/08/2023

We’re open today.. Hari ni order, hari ni kami pack terus drop off parcel. So pada sesiapa nak beli, beli sekarang. Promo masih berjalan..

Pembelian hari ni, kami ada sertakan special gift untuk anda! Cepat sebelum habis..

Hi!!! Good news untuk semua, kami team  akan turut serta bazaar anjuran MBDA pada 24 Aug - 25 Sept di  Shopping Mall. Ka...
16/08/2023

Hi!!! Good news untuk semua, kami team akan turut serta bazaar anjuran MBDA pada 24 Aug - 25 Sept di Shopping Mall.

Kami akan bawakan koleksi-koleksi printed dengan harga WOW!! Jemput datang ke booth kami untuk memeriahkan lagi event ini.

Macam-macam lagi ada. Jadi jangan lupa “lock your date okay”!! 😍





#

Hi semua!! Semperna Hari Kebangsaan yang ke-66, kami di  ingin menawarkan potongan harga untuk pebagai koleksi tudung da...
07/08/2023

Hi semua!! Semperna Hari Kebangsaan yang ke-66, kami di ingin menawarkan potongan harga untuk pebagai koleksi tudung dan baju-baju RTW.

Jualan ini bermula pada 28 Julai ini sehingga 31 Ogos 2023. Jadi, pada yang berminat boleh datang terus ke butik dan boleh juga terus membeli di website kami.

Terdapat juga clearance dan defect item pada yang walk-in di butik sahaja!

📍Lokasi : Ladyqomash, J-18-1, Jalan SS6/16, Dataran Glomac, Kelana Jaya, Selangor

⏰ Waktu dibuka: 10am - 4.30pm

Mekar on Merdeka sale‼️Dapatkan segera koleksi tercantik dan tersyahdu abad ini sementara stok masih ada ok😱👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻www....
04/08/2023

Mekar on Merdeka sale‼️
Dapatkan segera koleksi tercantik dan tersyahdu abad ini sementara stok masih ada ok😱
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
www.ladyqomash.com

Morning !! Dah gaji belum tu.. Boleh la selit2 beli tudung baru.. tengah sale. Material dan jahitan tak boleh nafi love ...
31/07/2023

Morning !! Dah gaji belum tu.. Boleh la selit2 beli tudung baru.. tengah sale. Material dan jahitan tak boleh nafi love sangat.. Tak percaya try beli.

Untuk printed yang edition pun ada potongan harga. Hanya RM50 sehelai sahaja. Harga asal RM89. Cepat dapatkan sekarang..
28/07/2023

Untuk printed yang edition pun ada potongan harga. Hanya RM50 sehelai sahaja. Harga asal RM89. Cepat dapatkan sekarang..

Hi everyone! Yeahhh today is the day… Siapa cepat dia dapat tau.. Kaw-kaw sale.. Pembelian boleh beli diwebsite sekarang...
28/07/2023

Hi everyone! Yeahhh today is the day… Siapa cepat dia dapat tau.. Kaw-kaw sale.. Pembelian boleh beli diwebsite sekarang..

www.ladyqomash.com

Selamat Hari Aidil Adha untuk semua🥰👌🏻So u guys better check out now ok😍🛍️🛍️Price: RM 89.00🛍️How to purchase: (Link in B...
28/06/2023

Selamat Hari Aidil Adha untuk semua🥰👌🏻

So u guys better check out now ok😍🛍️

🛍️Price:
RM 89.00

🛍️How to purchase:
(Link in Bio📲)

(Like & Share TQ🥰)

Address


Alerts

Be the first to know and let us send you an email when Lady Qomash posts news and promotions. Your email address will not be used for any other purpose, and you can unsubscribe at any time.

Contact The Business

Send a message to Lady Qomash:

Videos

Shortcuts

  • Address
  • Telephone
  • Alerts
  • Contact The Business
  • Videos
  • Claim ownership or report listing
  • Want your business to be the top-listed Clothing Store?

Share