SheShawls HQ

SheShawls HQ SHESHAWLS is Asean's No.1 Instant Shawl producer. We provide a great shopping experience with an easy, fun, secure, simple, and safe process.
(240)

We are here to make your shopping experience fun with all traditional and muslim wear designs! We also give you great customer support, the best deals and discounts. Please share your Shawls House experience with your friends, family and loved ones.

Harini kita dah topap lagi 6 warna untuk *Safya Clipe khimar* 🎉Ada 3 awning boleh buat pilihan semasa pembelian:1️⃣ Soft...
21/06/2024

Harini kita dah topap lagi 6 warna untuk *Safya Clipe khimar* 🎉

Ada 3 awning boleh buat pilihan semasa pembelian:

1️⃣ Soft awning
2️⃣ Awning bertali jenis ikat
3️⃣ Awning berdagu

So korang boleh serbu order pantas sekarang dekat link (Website, Shopee, Tiktok) sekarang!

🔗Website
www.shawlshouse.com/safyaclipe

🔗Shopee
shopee.com.my/shawlshouse

🔗Tiktok
She Shawls

Good news korang! Ramai yg tak sabar nak grab cepat set   ni🥰😍 Kita akan release HARINI juga tau.. Nak tau pukul berapa?...
21/06/2024

Good news korang! Ramai yg tak sabar nak grab cepat set ni🥰😍 Kita akan release HARINI juga tau.. Nak tau pukul berapa?? Korang kene turn on notification sekarang utk tak terlepas official release 👋

MasyaAllah cantikkan matchy lunch date😊Suitable for casual outfit💕
20/06/2024

MasyaAllah cantikkan matchy lunch date😊
Suitable for casual outfit💕

Hi semua She Lovers👋🥰 Kita dah Open Butik di Balakong. Jemput datang ramai-ramai walk in terus untuk rasa sendiri materi...
19/06/2024

Hi semua She Lovers👋🥰 Kita dah Open Butik di Balakong. Jemput datang ramai-ramai walk in terus untuk rasa sendiri material kita yg best2, ada pelbagai jenis awning sentiasa on point, ada tudung instant & khimar, jubah, kardigan, suit, cardiscarf semua ada👍🏻

So yang ada waktu free yg berdekatan Balakong, mai singgah Butik kita untuk Shopping berbag-bag🛍️🛍️

SHE SHAWLS HQ
D1-20-1 JALAN DUTAMAS 1,TAMAN DUTAMAS CHERAS 43200 BALAKONG SELANGOR
(Bersebelahan dgn Hospital Columbia)

Waktu operasi
Isnin - jumaat (9 am - 5 pm)

"Pakaian mu cerminan peribadi mu"
17/06/2024

"Pakaian mu cerminan peribadi mu"

‎تَقَبَّلَ اللَّهُ مِنَّا وَ مِنْكُمْTaqabballahu minnaa wa minkum.Moga Allah menerima (amal ibadah) dari kami dan kalia...
17/06/2024

‎تَقَبَّلَ اللَّهُ مِنَّا وَ مِنْكُمْ

Taqabballahu minnaa wa minkum.

Moga Allah menerima (amal ibadah) dari kami dan kalian.

Selamat Hari Raya Aidiladha, MAAF ZAHIR DAN BATIN.

S**a betul pakai tudung Safya Clipe in style ni.. Awning jenis bertali panjang senang nak ikat luar atau dalam dengan ke...
15/06/2024

S**a betul pakai tudung Safya Clipe in style ni.. Awning jenis bertali panjang senang nak ikat luar atau dalam dengan kemas awning ikut shape muka😉👍🏻Cantik sgt bila pakai jalan-jalan, nampak style & tak paling penting tak perlu guna sebarang JARUM/PIN pon untuk bersiap style dengan aurat lebih terjaga 🥰

Safya Clipe ada 3 awning tau, korang boleh buat pilihan untuk order pantas di website, shopee atau tiktok shop🛒

Hari sabtu dan ahad ramai tak sempat nak grab SHIFFA Khimar ni kan.. Minggu ni korang kene borong cepat sebelum stok hab...
11/06/2024

Hari sabtu dan ahad ramai tak sempat nak grab SHIFFA Khimar ni kan.. Minggu ni korang kene borong cepat sebelum stok habis dan minggu ni last tau untuk join postage kita sehingga jumaat ini untuk dapat parcel sebelum raya haji😊

Klik di bio utk order pantas di website, shopee, tiktok shop atau komen DM kat bawah okay👍🏻

Safya Clipe In Style jenis awning bertali yg boleh ikat luar atau dalam kemas dimuka😊
11/06/2024

Safya Clipe In Style jenis awning bertali yg boleh ikat luar atau dalam kemas dimuka😊

Aduh terblink-blink pulak mata tengok warna lembut kod cherry blossom ni😍 korang dah dapatkan warna ni? Kalau belum baik...
10/06/2024

Aduh terblink-blink pulak mata tengok warna lembut kod cherry blossom ni😍 korang dah dapatkan warna ni? Kalau belum baik cepat dapatkan, sebab tadi check stok setiap saiz macam dah semakin surut tu😱😁

Klik.. Klik.. Link dibio sekarang utk beli sepantas mungkin🛒

Perbezaan kelabuhan saiz L & XL koleksi tudung Shiffa Khimar♥️Dapatkan sekarang stok yg ada di website, shopee dan tikto...
08/06/2024

Perbezaan kelabuhan saiz L & XL koleksi tudung Shiffa Khimar♥️

Dapatkan sekarang stok yg ada di website, shopee dan tiktok shop sebelum stok sold out!

Assalamualaikum She Lovers❤️👋🏼 semoga semua urusan dipermudahkan harini.Good news! Kita dah release tudung SHIFFA KHIMAR...
07/06/2024

Assalamualaikum She Lovers❤️👋🏼 semoga semua urusan dipermudahkan harini.

Good news! Kita dah release tudung SHIFFA KHIMAR Viral ni sekarang dgn 6 warna best2! 😍

Cutting pattern tudung 'v' shape membuatkan si pemakai in love dgn effect tinggi & kurus.

Apa tunggu lagi, dapatkan terus dekat (website, shopee, tiktok) awal sebelum sold out!

➡️Website
www.shawlshouse.com/shiffa

➡️Shopee
shopee.com.my/shawlshouse

➡️Tiktok
She Shawls

Tarikh penting dalam Bulan Zulhijjah 1444H
07/06/2024

Tarikh penting dalam Bulan Zulhijjah 1444H

TODAY ONLY ‼️Jangan lepaskan peluang untuk grab koleksi Elysian 4 dengan harga promo. HARINI SAHAJA 😉
06/06/2024

TODAY ONLY ‼️

Jangan lepaskan peluang untuk grab koleksi Elysian 4 dengan harga promo. HARINI SAHAJA 😉

Manis dipandang bila pakai tudung Safya Clipe khimar ni♥️ Aurat semua selamat terjaga dari ditiup angin bahagian depan, ...
03/06/2024

Manis dipandang bila pakai tudung Safya Clipe khimar ni♥️ Aurat semua selamat terjaga dari ditiup angin bahagian depan, belakang dan tepi.

Order pantas terus di website, shopee atau tiktok... Boleh claim voucher jugak di shopee atau tiktok yg ada.

Biasa sebelum ni pakai Safya Clipe 'soft awning chiffon biasa' je kan... Kalini try lah juga 'Awning bertali jenis ikat ...
02/06/2024

Biasa sebelum ni pakai Safya Clipe 'soft awning chiffon biasa' je kan... Kalini try lah juga 'Awning bertali jenis ikat di dalam atau luar' macam ni😍 Serius cantik, bila pakai nampak kemas dan anak rambut tak nampak kat tepi😊 Awning bertali kita double layer tapi kita jahit macam shawls.. Kemas & nampak muda uolls!

Boleh klik di bio sekarang untuk dapatkan Safya Clipe in Style di website, shopee atau tiktok

Tudung Safya Clipe khimar ada 3 awning kita keluarkan untuk pilihan.❤️ Safya Clipe (Soft awning biasa)♥️ Safya Clipe in ...
01/06/2024

Tudung Safya Clipe khimar ada 3 awning kita keluarkan untuk pilihan.

❤️ Safya Clipe (Soft awning biasa)
♥️ Safya Clipe in Style (Awning bertali jenis ikat luar atau dalam)
❤️ Safya Clipe in Comfort (Awning ada dagu)

Boleh buat pilihan antara 3 awning yg ada untuk koleksi tudung Safya Clipe khimar di website, shopee atau tiktok dilink bio.

Ada warna baru ke esok?? Safya lovers dah get ready ke tu?😍
30/05/2024

Ada warna baru ke esok?? Safya lovers dah get ready ke tu?😍

Whic one do you prefer??
29/05/2024

Whic one do you prefer??

28/05/2024

Tudung sarung anti-pin ada 2 pilihan.. Nak yang 👉🏻PLAIN atau PRINTED👈🏻

♥️ Layla Nu (plain)
❤️ Elysian 4 (printed)

Cepat serbu dekat website, shopee atau tiktok shop sekarang sebelum warna dan saiz sold out! Stok dah boleh tunggu dah tu!

📌WEBSITE
www.shawlshouse.com

📌SHOPEE
shopee.com.my/shawlshouse

📌TIKTOK SHOP
She Shawls

Korang dah dapatkan ke tudung printed ELYSIAN 4 ni??Serius cantik kalini punya printed lain dari lain tau. Setiap tahun ...
27/05/2024

Korang dah dapatkan ke tudung printed ELYSIAN 4 ni??

Serius cantik kalini punya printed lain dari lain tau. Setiap tahun tudung bercorak kita buat tak sama tau. Wajib closeup corak 'floral' ni tau! Jangan tenung lama sangat, nanti habis saiz dan warna yg korang berkenan tu..tak dapat dah😭

Klik di bio untuk dapatkan di semua platform online atau DM kita dibawah👇🏻

Perbezaan kelabuhan depan saiz M (Medium size) dan L (Larga size) 😊Tudung sarung anti-pin printed ELYSIAN 4 limited edit...
25/05/2024

Perbezaan kelabuhan depan saiz M (Medium size) dan L (Larga size) 😊

Tudung sarung anti-pin printed ELYSIAN 4 limited edition!

📌Pembelian di WEBSITE
www.shawlshouse.com/elysian-instant-4

📌Pembelian di SHOPEE
shopee.com.my/shawlshouse

📌 Pembelian di TIKTOK SHOP
She Shawls







Tudung sarung anti-pin printed ELYSIAN 4 ni double layer material 'premium heavy chiffon' paling best & selesa bila dipa...
25/05/2024

Tudung sarung anti-pin printed ELYSIAN 4 ni double layer material 'premium heavy chiffon' paling best & selesa bila dipakai. Rasa ringan di kepala, tak panas, tak jarang, senang nak gosok, mudah terbentuk & texture yg auto flowy terletak😍

Korang kene dapatkan sekarang SEBAB stok limited edition setiap saiz dan warna. Corak semua sama. Cepat pilih nak saiz M ke atau saiz L?? Grab sekarang guys!

📌Pembelian di WEBSITE
www.shawlshouse.com/elysian-instant-4

📌Pembelian di SHOPEE
shopee.com.my/shawlshouse

📌 Pembelian di TIKTOK SHOP
She Shawls







Rasa berkobar-kobar jantung, tak sabar nak tunggu esok offical release👋😃 jangan lupa turn on notification sekarang.Pasti...
23/05/2024

Rasa berkobar-kobar jantung, tak sabar nak tunggu esok offical release👋😃 jangan lupa turn on notification sekarang.

Pastikan jangan terlepas kalini punya tudung exclusive printed!

Available Colours for Safya Clipe Elegant ✨Grab now while stock last
22/05/2024

Available Colours for Safya Clipe Elegant ✨

Grab now while stock last

Dah ready tak untuk NEXT COLLECTION SHESHAWLS?
21/05/2024

Dah ready tak untuk NEXT COLLECTION SHESHAWLS?

Siapa belum try kod warna mangosteen (purple) ni??Better korang try cepat sebab warna ni boleh pakai terus auto naikkan ...
20/05/2024

Siapa belum try kod warna mangosteen (purple) ni??
Better korang try cepat sebab warna ni boleh pakai terus auto naikkan seri wajah tau😍 Tak caya, try lah 1.. baru lah tahu effect warna ni hehe..

Model pakai kod warna Mangosteen (Purple) & Off wwhite

Nak dapatkan tudung yg ada berdagu atau nak cara awning biasa??Untuk yg ada dagu boleh dapatkan tudung 'Safya Clipe in c...
19/05/2024

Nak dapatkan tudung yg ada berdagu atau nak cara awning biasa??
Untuk yg ada dagu boleh dapatkan tudung 'Safya Clipe in comfort (berdagu) ' & untuk awning biasa boleh dapatkan tudung 'Safya Clipe (Awning biasa)'

Klik link di bio order pantas di website, shopee atau tiktok

Best kan ada geng boleh matchy-matchy 😍😍
18/05/2024

Best kan ada geng boleh matchy-matchy 😍😍

Weekend ni awak-awak jalan kemana?Kak Qis harini jalan-jalan cuci mata & shopping 😍Harini kak Qis pakai Layla Nu kod war...
18/05/2024

Weekend ni awak-awak jalan kemana?

Kak Qis harini jalan-jalan cuci mata & shopping 😍

Harini kak Qis pakai Layla Nu kod warna Misty tau. Stok masih ada. Tapi tak banyak dah tau! Cepat-cepat grab korang!😱😱

Address


Opening Hours

Monday 09:00 - 18:00
Tuesday 09:00 - 18:00
Wednesday 09:00 - 18:00
Thursday 09:00 - 18:00
Friday 09:00 - 18:00

Telephone

+60177770658

Alerts

Be the first to know and let us send you an email when SheShawls HQ posts news and promotions. Your email address will not be used for any other purpose, and you can unsubscribe at any time.

Contact The Business

Send a message to SheShawls HQ:

Videos

Shortcuts

  • Address
  • Telephone
  • Opening Hours
  • Alerts
  • Contact The Business
  • Videos
  • Claim ownership or report listing
  • Want your business to be the top-listed Clothing Store?

Share

SHAWLSHOUSE

Founded in 2010 from home, SHE Shawls House now based in Balakong, Malaysia & Bandar Baru Bangi (Bangi Sentral). Pioneering Instant Shawl technology since 2014. Most of our products designed by solution based. Top-most priority, to make time efficient yet high quality products.

And here’s our signature line up..

Not forget to mention our latest founded product,𝐋𝐀𝐘𝐋𝐀 𝐒𝐂𝐀𝐑F