izzahqatnusouq

  • Home
  • izzahqatnusouq

izzahqatnusouq Contact information, map and directions, contact form, opening hours, services, ratings, photos, videos and announcements from izzahqatnusouq, Clothing (Brand), .

Morning korang! Apa pendapat korang warna Gardenia ni? Cantik ke cantik sangat?? 😍Izzah tak sabar tau nak tnggu release....
25/03/2021

Morning korang!

Apa pendapat korang warna Gardenia ni? Cantik ke cantik sangat?? 😍
Izzah tak sabar tau nak tnggu release. Lagi beberapa jam je lagi ni😘




Mencari gift? Chloe didatangkan khas dengan EXLUSIVE BOX!  Jangan lupa save the date❤️
25/03/2021

Mencari gift? Chloe didatangkan khas dengan EXLUSIVE BOX!

Jangan lupa save the date❤️





Percaya atau tidak, warna pastel menaikkan seri wajah.Nak pakai dengan baju cerah boleh, baju gelap pun boleh. Pape roge...
25/03/2021

Percaya atau tidak, warna pastel menaikkan seri wajah.

Nak pakai dengan baju cerah boleh, baju gelap pun boleh. Pape roger je Izzah untuk order ye😉





Lagi beberapa jam je lagi nak hari jumaat. Tak sabarnya Izzah nak tunggu Chloe ni released💕Jomm DM saya tau untuk order ...
25/03/2021

Lagi beberapa jam je lagi nak hari jumaat. Tak sabarnya Izzah nak tunggu Chloe ni released💕

Jomm DM saya tau untuk order





Hai korangg.. Esok dah nak release nii.. Korang dah ade warna pilihan hati kee? Jom DM Izzah untuk tgk warna lain2 jugak...
25/03/2021

Hai korangg.. Esok dah nak release nii.. Korang dah ade warna pilihan hati kee?

Jom DM Izzah untuk tgk warna lain2 jugak😍





Have u decided what colour theme are u going to wear this Raya? If not, you can consider Sage Green to be one of the col...
25/03/2021

Have u decided what colour theme are u going to wear this Raya? If not, you can consider Sage Green to be one of the colours.

Siapa yang beli tudung raya dulu lepas tu baru cari baju yang match dengan Tudung? 🙋🏻‍♀️ Kita geng! 😆

Mimpi Sage Green k malam ni.. 😉




3 new fresh colors for you!Powder blue. Oceana . Sage Green.Which one will be your Raya Shawl 😍Dm me for full catalogue ...
25/03/2021

3 new fresh colors for you!

Powder blue. Oceana . Sage Green.

Which one will be your Raya Shawl 😍

Dm me for full catalogue 😇





Shawl Chloe is the premium shawl for you😉 Ada 10 warna pilihan yg sangat cantik untuk pastel dan bold😍 Boleh matching de...
25/03/2021

Shawl Chloe is the premium shawl for you😉

Ada 10 warna pilihan yg sangat cantik untuk pastel dan bold😍 Boleh matching dengan baju untuk raya tahun ni!

Nak tahu lebih details tentang shawl chloe boleh DM saya sekarang!😘




Ada yang tema raya tahun ni warna biru?? Guess what! Shawl Premium Chloe ada code Powder Blue. Lembut sangat warna nya! ...
25/03/2021

Ada yang tema raya tahun ni warna biru??

Guess what! Shawl Premium Chloe ada code Powder Blue. Lembut sangat warna nya! You guys should try this lovely colour! 😍

Nak dapat harga special untuk Shawl Premium ni? DM Izzah sekarang!





25/03/2021

3 days to go till launching NEW SHAWL RAYA CHLOÉ 😍

This superb new Collection CHLOÉ, designed special for Muslimah who are bold & love to add some fresh look to your fashion!

So, do you? Save the date! 26th March is just around the corner 😉




Morning dearies! Pagi ni kita jamu mata dengan warna shawl Chloē code Powder Blue. Sejuk mata memandang! Material Textur...
24/03/2021

Morning dearies!

Pagi ni kita jamu mata dengan warna shawl Chloē code Powder Blue. Sejuk mata memandang!

Material Textured Chiffon sangat membantu untuk bentuk awning onpoint. Boleh sorok p**i bambam jugak 🤭

Panjang nak cerita pasal Chloē ni. Nak tahu lebih? Terus Dm Izzah tau❤️




Hello beautiful ! New day. New week. New collection. 😘Duduk panas lit lit pun, tak jarang 😍. Warna cerah tak jarang apat...
23/03/2021

Hello beautiful ! New day. New week. New collection. 😘

Duduk panas lit lit pun, tak jarang 😍. Warna cerah tak jarang apatah lagi warna gelap kan? Cantiknya Chloe ni!

Siapa excited dengan koleksi yang terbaru ni?




Our new collection comes in an Exclusive Box! 😍 Perfect for a gift to your loved one! ❤️Coming your way on Friday, 26 Ma...
23/03/2021

Our new collection comes in an Exclusive Box! 😍 Perfect for a gift to your loved one! ❤️

Coming your way on Friday, 26 March 2021.




22/03/2021

Feel excited! Wah tak sabar nak dapatkan new collection for Raya!😍

Dah tahukan new collection ni namanya apa?😁

Stay tuned. Lock your day on 26 March 2021 ❤️




Mana satu pilihan anda? Bold atau Pastel untuk Raya tahun ni? ❤️Stay tuned! Our 1st Raya collection! Chloe will be launc...
21/03/2021

Mana satu pilihan anda? Bold atau Pastel untuk Raya tahun ni? ❤️

Stay tuned! Our 1st Raya collection! Chloe will be launched this 26th March! 😍




Guess my name?😍Hint : see previous posting 😉Stay tuned! 26 March 2021 ❤️
21/03/2021

Guess my name?😍

Hint : see previous posting 😉

Stay tuned! 26 March 2021 ❤️



21/03/2021

Our first ever Raya Collection! 😘

Modest. Exclusive & Sophisticated.

Stay tuned! 26 March 2021. ❤️



NOW RELEASED! ❤️Bawal Naylaa 2021 yang dinantikan semua bawal lovers! Grab yours in HAPPY HOUR 💫✅62 HOURS ONLY✅Special p...
19/02/2021

NOW RELEASED! ❤️

Bawal Naylaa 2021 yang dinantikan semua bawal lovers!

Grab yours in HAPPY HOUR 💫
✅62 HOURS ONLY
✅Special price available

DM saya untuk saya bantu secure warna awak nak 🤗



BAWAL NAYLAA HOT SELLING BAKAL MENEMUI ANDA 2 JAM SAHAJA LAGI🔥Bawal Naylaa dikenali sebagai bawal berhantu adalah antara...
19/02/2021

BAWAL NAYLAA HOT SELLING BAKAL MENEMUI ANDA 2 JAM SAHAJA LAGI🔥

Bawal Naylaa dikenali sebagai bawal berhantu adalah antara tudung yang dah banyak kali restock di Bymirasya sejak tahun 2019 tau! Dah la banyak pilihan warna warna rare, minimal ironing lagi dan yang paling penting labuh!😍​

Istimewa 62 jam, ​3 helai Naylaa cuma 100 sahaja, siap dapat FREE GIFT lagi awak!🧡

Terus DM saya untuk saya bantu awak dapatkan promosi ini sekarang 😉



BAWAL NAYLAA HOT SELLING 🔥Bawal Naylaa dikenali sebagai bawal berhantu adalah antara tudung yang dah banyak kali restock...
19/02/2021

BAWAL NAYLAA HOT SELLING 🔥

Bawal Naylaa dikenali sebagai bawal berhantu adalah antara tudung yang dah banyak kali restock di Bymirasya sejak tahun 2019 tau! Dah la banyak pilihan warna warna rare, minimal ironing lagi dan yang paling penting labuh!😍​

Istimewa 62 jam, ​3 helai Naylaa cuma 100 sahaja, siap dapat FREE GIFT lagi awak!🧡

Terus DM saya untuk saya bantu awak sekarang 😉









BAWAL NAYLAA HOT SELLING 🔥Bawal Naylaa dikenali sebagai bawal berhantu adalah antara tudung yang dah banyak kali restock...
19/02/2021

BAWAL NAYLAA HOT SELLING 🔥

Bawal Naylaa dikenali sebagai bawal berhantu adalah antara tudung yang dah banyak kali restock di Bymirasya sejak tahun 2019 tau! Dah la banyak pilihan warna warna rare, minimal ironing lagi dan yang paling penting labuh!😍​

Istimewa 62 jam, ​3 helai Naylaa cuma 100 sahaja, siap dapat FREE GIFT lagi awak!🧡

Terus DM saya untuk saya bantu awak dapatkan promosi ini sekarang 😉



Awak ada masalah rasa tak cukup beli 1 set Naylaa?Jangan risau, saya bantu awak untuk dapatkan set combo Hot Selling yan...
19/02/2021

Awak ada masalah rasa tak cukup beli 1 set Naylaa?

Jangan risau, saya bantu awak untuk dapatkan set combo Hot Selling yang lagi jimat! 😍
Paling best, awak dapat free lagi sehelai koleksi bawal tau!
😘

Tunggu apa lagi?
Dengan pembelian set HOT SELLING, awak jimat sebanyak RM175! Jom DM saya sekarang untuk saya bantu awak✨



The Most Wanted Combo - 5set 🔥🔥🔥1 set itu biasa3 set itu WOW!Tp untuk fans   , 5 set baru cukup 😍Pembelian 5set   uols a...
19/02/2021

The Most Wanted Combo - 5set 🔥🔥🔥

1 set itu biasa
3 set itu WOW!
Tp untuk fans , 5 set baru cukup 😍

Pembelian 5set uols akan dpt ;
🔥 15 helai tudung
🔥 1pc scrunchies
🔥 Extra 3 helai tudung PERCUMA
🔥 Ziplock bag utk tudung
🔥 Flat rate postage fee!

Haaaa nampak tak bertapa jimatnya combo most wanted ni?
🥰

Jom dm Izzah utk booking your favourite combo deals 🤩




Ramai yang tanya combo apa yang Bymirasya sediakan kali ni. Jom kita tengok. Ini adalah combo basic yang kita tawarkan. ...
18/02/2021

Ramai yang tanya combo apa yang Bymirasya sediakan kali ni. Jom kita tengok.

Ini adalah combo basic yang kita tawarkan. Sangat berbaloi korang, kenapa?😍

✅3 helai RM100 sahaja!(harga asal RM129, jimat RM29)
✅FREE Ziplock for each tudung
✅FREE 1 pair of sock
✅FLAT RATE POSTAGE RM8 only!

Memang combo ni korang wajib grab tau! Kalau nak cuba, just PM atau DM Izzah, saya akn bantu untuk anda dptkan promosi Naylaa kali ni☺️



ESOK LAUNCHING BAWAL NAYLAA Kenapa awak perlu grab waktu HAPPY HOUR?✅ 42 warna rare yang susah dapat di pasaran lain✅ Be...
18/02/2021

ESOK LAUNCHING BAWAL NAYLAA

Kenapa awak perlu grab waktu HAPPY HOUR?
✅ 42 warna rare yang susah dapat di pasaran lain
✅ Berpeluang dapat tudung free
✅ Harga special super duper jimat (Penjimatan sehingga RM370) 🤩
✅ Set purdah available

Save the date, 19 Februari ni. Nak tgok full catalog, meh DM saya sekarang😍




Putih putih melati, merah merah delima. Siapa nak kahwin nanti, boleh bagitahu saya..❤Izzah sarankan kepada bakal pengan...
18/02/2021

Putih putih melati, merah merah delima. Siapa nak kahwin nanti, boleh bagitahu saya..❤

Izzah sarankan kepada bakal pengantin, awak boleh grab 2 warna yang sangat cantik ni😉

Cepat DM Izzah sekarang! Warna ni dijangka akan sold out masa hari launching nanti 😊

Kiri: Off White
Kanan: Snow




Kanan ke kiri? Undecided between this two. Yang pasti both warna from the same family. Apa pun, jgn ketinggalan utk book...
18/02/2021

Kanan ke kiri?

Undecided between this two. Yang pasti both warna from the same family.

Apa pun, jgn ketinggalan utk book warna favourite awak dgn Izzah untuk Launching Naylaa Jumaat ini.

Kiri:White Jade
Kanan:Turquoise



Address


Website

Alerts

Be the first to know and let us send you an email when izzahqatnusouq posts news and promotions. Your email address will not be used for any other purpose, and you can unsubscribe at any time.

Videos

Shortcuts

  • Address
  • Alerts
  • Videos
  • Claim ownership or report listing
  • Want your business to be the top-listed Clothing Store?

Share