Krissyland

Krissyland Продавница на бебешка/детска облека и аксесоари.

Зимни јакни, ски јакни и ски панталони, за деца од 3/4 до 14 години.
16/01/2024

Зимни јакни, ски јакни и ски панталони, за деца од 3/4 до 14 години.

09/01/2024
💙 Долен дел ТРЕНЕРКИ за момчињa 🤩 [2-10 години]🔹 ЦЕНА: 490 ден. 🔹 Удобна врвка на половината🔹 Фротир од внатрешната стра...
07/04/2023

💙 Долен дел ТРЕНЕРКИ за момчињa
🤩 [2-10 години]

🔹 ЦЕНА: 490 ден.
🔹 Удобна врвка на половината
🔹 Фротир од внатрешната страна
🔹 2 предни џеба
🔹 Декоративен принт на избрани модели
🔹 Материал:
1) 100% ПАМУК
2) 60% ПАМУК, 40% ПОЛИЕСТЕР

Сетоови на ПИЖАМИ за БЕБЕ 👶🏻🔸 ЦЕНИ:1) Сет пижами (слики 1-3) = 499 денари2) DISNEY комплет од 2 пара пижами = 799 денари...
04/04/2023

Сетоови на ПИЖАМИ за БЕБЕ 👶🏻

🔸 ЦЕНИ:
1) Сет пижами (слики 1-3) = 499 денари
2) DISNEY комплет од 2 пара пижами = 799 денари;

🔸Величини: 74, 80, 86, 92 и 98;
🔸100% ПАМУК
🔸Долен дел со еластична лента на половина
🔸Закопчување со тик-так копчиња
🔸Полукружно деколте
🔸Декоративен принт

Кожена јакна за МОМЧИЊА 🌈(2-14г.)💙✔️Цена: 799 ден. (2-7/8г.) за величини: 98, 104, 110, 116, 122, 128;✔️Цена: 1100 ден. ...
04/04/2023

Кожена јакна за МОМЧИЊА 🌈
(2-14г.)💙

✔️Цена: 799 ден. (2-7/8г.) за
величини: 98, 104, 110, 116, 122, 128;
✔️Цена: 1100 ден. (8-14г.) за величини: 134, 140, 146, 152, 158,164;
✔️ * Состав I: 100% ПОЛИУРЕТАН
* Состав II: 100% ПОЛИЕСТЕР
✔️ Закопчување со патент
✔️ 2 предни џеба
✔️ Мека постава

Пролетна јакна 💙 МОМЧИЊА(8-14г.) 🌼✔️Цена: 950 ден.✔️ Величини: 134, 140, 146, 152,158,164;✔️ 100% ПОЛИЕСТЕР✔️ Закопчувањ...
04/04/2023

Пролетна јакна 💙 МОМЧИЊА
(8-14г.) 🌼

✔️Цена: 950 ден.
✔️ Величини: 134, 140, 146, 152,158,164;
✔️ 100% ПОЛИЕСТЕР
✔️ Закопчување со патент
✔️ Удобна капа
✔️ 2 предни џеба
✔️ ECO AWARE ♻️
♻️ ECO AWARE производите се еколошки. Рециклираниот памук и полиестер се сертифицирани според стандардите RCS и GRS; За разлика од обичниот памук, органскиот памук се одгледува без пестициди, хербициди и хемиски ѓубрива.
Производството на рециклиран памук и полиестер бара помала употреба на вода, енергија и природни ресурси отколку конвенционалното производство.
Благодарение на ова, има помалку негативно влијание врз животната средина.

МОМЧИЊА (2-10г.)💙Пролетна јакна 🌼✔️Цена: 799 ден.✔️ Достапни величини: 98, 104, 110, 116, 122, 128, 134, 140;✔️ 100% ПОЛ...
04/04/2023

МОМЧИЊА
(2-10г.)💙
Пролетна јакна 🌼

✔️Цена: 799 ден.
✔️ Достапни величини: 98, 104, 110, 116, 122, 128, 134, 140;
✔️ 100% ПОЛИЕСТЕР
✔️ Закопчување со патент
✔️ Удобна капа
✔️ 2 предни џеба
✔️ Ребрести манжетни
✔️ ECO AWARE ♻️
♻️ ECO AWARE производите се еколошки. Рециклираниот памук и полиестер се сертифицирани според стандардите RCS и GRS; За разлика од обичниот памук, органскиот памук се одгледува без пестициди, хербициди и хемиски ѓубрива.
Производството на рециклиран памук и полиестер бара помала употреба на вода, енергија и природни ресурси отколку конвенционалното производство.
Благодарение на ова, има помалку негативно влијание врз животната средина.

МОМЧИЊА (2-10г.)💙Пролетна јакна 🌼✔️Цена: 880 ден.✔️ Достапни величини: 98, 104, 110, 116, 122, 128, 134, 140;✔️ 100% ПОЛ...
04/04/2023

МОМЧИЊА
(2-10г.)💙
Пролетна јакна 🌼

✔️Цена: 880 ден.
✔️ Достапни величини: 98, 104, 110, 116, 122, 128, 134, 140;
✔️ 100% ПОЛИЕСТЕР
✔️ Закопчување со патент
✔️ Удобна капа
✔️ 2 предни џеба
✔️ ECO AWARE ♻️
♻️ ECO AWARE производите се еколошки. Рециклираниот памук и полиестер се сертифицирани според стандардите RCS и GRS; За разлика од обичниот памук, органскиот памук се одгледува без пестициди, хербициди и хемиски ѓубрива.
Производството на рециклиран памук и полиестер бара помала употреба на вода, енергија и природни ресурси отколку конвенционалното производство.
Благодарение на ова, има помалку негативно влијание врз животната средина.

🌸Пролетта додава нов живот и нова убавина на сето она што е.🌸
04/04/2023

🌸Пролетта додава нов живот и нова убавина на сето она што е.🌸

Address

Sofia

Opening Hours

Monday 09:00 - 20:00
Tuesday 09:00 - 20:00
Wednesday 09:00 - 20:00
Thursday 09:00 - 20:00
Friday 10:00 - 16:00
Saturday 10:00 - 16:00
Sunday 10:00 - 16:00

Website

Alerts

Be the first to know and let us send you an email when Krissyland posts news and promotions. Your email address will not be used for any other purpose, and you can unsubscribe at any time.

Contact The Business

Send a message to Krissyland:

Share


Other Children's Clothing Shops in Sofia

Show All