سبا / Saba Gharavi Designs

سبا / Saba Gharavi Designs محصولات سفارشی در تیراژ محدود و نزدیک به ذهنیت شما، با ?

SGH ۱۳۸۷ :
همه چیز با یک علاقه مشترک شروع شد، مقادیر کمی‌ از تکه های نامنظم چرم و ایده های سبا غروی در کنار اشتیاق فراوان مهراد هومان سبب شد که طرح ها با سعی‌ و خطای هر دوی آنها تبدیل به محصول شود.
پروراندن ایده ها در طی زمان منجر به خلق محصولاتی با نام SGH شد.
در کنار این فعالیت و در همان زمان، مهراد هومان نیز در حال پروراندن ایده‌های خود و تولید آنها با نام M-H Handmades بود. SGH و M-H Handmade

s شروع به کار کردند و پس از ۸ ماه کار مداوم و سخت نهایتاً رویای آنها به حقیقت پیوست و در روزهای واپسین سال ۱۳۸۷ اولین نمایشگاه، شامل کیف هایی از چرم، پارچه و ترکیب این دو برگزار شد. Dook ۱۳۸۹ :
با تغییر کوچکی که در طراحی و تولید محصولات به وجود آمد، تصمیم بر آن شد که نام را به نامی‌ مرتبط تر و عمومی‌ تر تغییر دهند.
اواسط سال ۱۳۸۹ کارگاهی با همان ترکیب دو نفره تأسیس شد.
در این مرحله، فعالیت جدید گروه با نام دوک با ایده هایی نو و ابزار جدید از سر گرفته شد و در روزهای واپسین سال ۱۳۹۰ به نمایشگاه دوم انجامید، که محصولات آن کیف های کوچک و بزرگ از چرم و پارچه و جلیقه های بهاره بودند.
لازم به ذکر است که در این پروژه علاوه بر ترکیب همیشگی نرگس پرویزی در بخش طراحی با دوک همکاری داشت.

سبا ۱۳۹۲:
در نیمه دوم سال ۱۳۹۲ پس از یک وقفه ۲ ساله، با ایده پردازی های جدید و روش اجرایی نوین، تصمیم به برگزاری نمایشگاه سوم گرفته شد.
در طول این زمان نام دوک، توسط برخی‌ افراد (با کاری تقریباً مرتبط) مورد استفاده قرار گرفت و در نتیجه گروه برای بار سوم مجبور به تغییر نام شد و با نیم نگاهی‌ به گذشته نامی‌ ساده، کوتاه و ماندگار برای این محصولات شکل گرفت.
SGH, دوک و در نهایت سبا سعی‌ دارد با استفاده از بهترین نوع متریال از جمله چرم، پارچه، چوب و آهن بهترین و جذاب‌ترین محصولات را ارائه کند و در رأس همه آنها محصولات سفارشی و تیراژ محدود، و آنچه که در ذهن شماست را تولید و در اختیارتان قرار دهد.

Address

Tehran

Website

Alerts

Be the first to know and let us send you an email when سبا / Saba Gharavi Designs posts news and promotions. Your email address will not be used for any other purpose, and you can unsubscribe at any time.

Shortcuts

Share