14/09/2016
"ANGGUN BERGAYA SEPANTAS 1 MINIT DENGAN KAYLA 2 LOOP INSTANT SHAWL"
Sebelum nak cite apa yang best sangat2 Shawl KAYLA ni apa kata kita tengok apa kata customer yang dah beli koleksi ni. Kalau sis nak tengok lebih banyak Feedback daripada customer kami ceh tengok kat CUSTOMER ALBUM Klik link ni http://tinyurl.com/jn2pvjk.
"Tq..tudung dah sampai smlm...ari ni dah pki...ank murid ckp cantik cikgu ari ni" ~ Cikgu Hazlina, Melaka
"Salam.. dah dpt tudung .. cantik lah.. ada stock lagi tak?"~Dr Sharini, Kudat Sabah
"Tq barang dh smpi. .klu ada yg latest info ye☺☺☺ qualiti kain saya s**a. .." ~ Sis Salbiah, Johor Bahru
Terpilih daripada 9 warna PASTEL dari corak Floral & Abstrac yang memukau hati yang memandang untuk dimiliki. Jangan lepaskan peluang grab Koleksi KAYLA ini sebelum kehabisan stok.
--------------------------------------------
KAYLA 2 LOOP INSTANT SHAWL by KASTURI EKSKLUSIF
-------------------------------------------
Apa yang ISTIMEWA sangat KAYLA ni:
(*) MATERIAL : Fabric HIGH QUALITY COTTON & PRINTED CHIFFON yang sejuk dan selesa digayakan. Sesuai dengan iklim kat Malaysia ni. So kalau sis pakai shawl ni dah tak payah pakai inner.
(*) DESIGN: Shawl dijahit kemas 2 Loop/muka mudah digayakan hanya SARUNG & SARUNG je sis..TAK PAYAH pin dan belit. Sesuai untuk sis yang nak pakai shawl tapi takde banyak masa menghadap cermin lelama.
(*) CORAK & WARNA : Warna PASTEL dan corak yang superb Floral & Abstrac sesuai untuk sis gayakan dengan baju kurung, kebaya, dress dan jubah plain polos
(*) SAIZ : FREE saiz sesuai untuk semua, labuh shawl sis boleh adjust ikut keselesaan sis.
(*) HARGA : Harga yang ditawarkan mampu milik. Nak jimat PM kami HARGA COMBO
BERMINAT untuk Order boleh dibuat dengan cara berikut:
1. PM kami di Page tekan button msg
2. WHATSAPP +6012 7087455 / +6019 7720578
*Warna pada gambar mungkin sedikit berbeza daripada produk sebenar kerana faktor pencahayaan dan paparan skrin.