01/04/2015
PATI IBU PUTIH JANNA LAWWA
Pati Ibu Putih JANNA LAWWA terhasil dari gabungan segala IBU pati -pati pemutih selain membekalkan pelbagai vitamin yang diperlukan oleh kulit agar wajah dan badan bersih bercahaya, cerah sekata dan halus gebu secara kekal, selamat, HALAL dan bebas kesan sampingan.
Apa yg best sgt dengan Pati Ibu Putih by Janna Lawwa nie!!!
✔ serasi dengan mana2 produk yg kita pakai
✔ merawat, mencantikkan, memulihkan, menyembuhkan, memutihkan kulit secara seimbang. melindungi dari sinar UV dengan SPF88, melicin, merawat, memperbaharui sel, membaikpulih tekstur kulit, mengimbangi pH serta kaya antioksidan bagi memelihara keremajaan kulit.
✔ memiliki formula anti keradangan kulit serta diperkaya bahan botani bagi mengecutkan jerawat, memudarkan parut, menghilangkan jeragat, tompok2 penuaan, kedutan halus/kendur, serta menghilangkan kesan hitam di semua celahan badan.
✔ istimewa nya juga ia mampu menaturalkan kulit yang nipis atau sunburn akibat terdedah kepada cahaya matahari yang lama.
✔ teksturnya yang pekat namun tidak melekit sangat unik kerana berupaya mengawal lebihan minyak untuk mengurangkan ketidakselesaan, kemerahan dan iritasi pada kulit wajah dan badan yang bermasalah.
☛ Janna Lawwa, krim berkualiti tinggi yang dihasilkan melalui penyelidikan pakar, diproses oleh kilang kosmetik FADARAJ bertaraf GMP dan HALAL, memiliki no siri KKM, NOT130904110K, yang tentunya pilihan selamat kerana mengikut standard/prosedur serta piawaian kosmetik yang ditetapkan
*****************************************************************************************
Pati Ibu Putih JANNA LAWWA terhasil dari gabungan segala IBU pati -pati pemutih selain membekalkan pelbagai vitamin yang diperlukan oleh kulit agar wajah dan badan bersih bercahaya, cerah sekata dan halus gebu secara kekal, selamat, HALAL dan bebas kesan sampingan.
Selain memberikan kesan ketara pencerahan semulajadi ia turut membantu melindungi dari sinar UV dengan SPF88, melicin, merawat, memperbaharui sel, membaikpulih tekstur kulit, mengimbangi pH serta kaya antioksidan bagi memelihara keremajaan kulit.
Pati ibu putih JANNA LAWWA memiliki formula anti keradangan kulit serta diperkaya bahan botani bagi mengecutkan jerawat, memudarkan parut, menghilangkan jeragat, tompok2 penuaan, kedutan halus/kendur, serta menghilangkan kesan hitam di semua celahan badan.
Istimewa nya juga ia mampu menaturalkan kulit yang nipis atau sunburn akibat terdedah kepada cahaya matahari yang lama. Teksturnya yang pekat namun tidak melekit sangat unik kerana berupaya mengawal lebihan minyak untuk mengurangkan ketidakselesaan, kemerahan dan iritasi pada kulit wajah dan badan yang bermasalah.
- Janna Lawwa, krim berkualiti tinggi yang dihasilkan melalui penyelidikan pakar, diproses oleh kilang kosmetik FADARAJ bertaraf GMP dan HALAL, memiliki no siri KKM, NOT130904110K, yang tentunya pilihan selamat kerana mengikut standard/prosedur serta piawaian kosmetik yang ditetapkan
KANDUNGAN ISTIMEWA PATI IBU PUTIH JANNA LAWWA :
-Tranexamic Acid
-Kojic Acid
-Gluthathione
-Collagen,Vitamin A,C,E & MULTIVITAMIN
-Bunga Melati
-Bunga Melor
-Sandalwood
-Suwandakottan
-Neem (Daun Semambu)
-Venivel
-Ibu Kunyit Putih
-Welmee(Licorice)
-Alpha Arbutin
KEUNIKAN PATI IBU PUTIH JANNA LAWWA :
- Memiliki kepekatan 10 kali lebih tinggi untuk 10 kali ganda kuasa pencerahan
- 100% asli, bukan repackaging seperti krim2 ibu putih lain di pasaran
- Label berwarna merah jambu dengan isi kandungan 30ML
- ada stiker QC seal pada botol dan tanda HALAL, menjamin ketulenan dan keaslian produk
- Memilki bau/haruman bunga melur yang menenangkan
- Krim putihnya mengandungi bintik2 biru
Pati IbuPutih JANNA LAWWA terhasil dari gabungan pati dari segala ibu pati -pati putih atau ibu inti pati apa yang diperlukan oleh kulit malahan memberi segala vitamin pada kulit, kulit juga memerlukan makanan yang berkhasiat dan biarkan pati mewah membelai kulit wajah dan badan agar PUTIH GEBU bercahaya, sekata sihat halus berseri pada wajah dan seluruh pelosok inci badan
Kesan ketara yang segera dan kekal memutih gebukan kulit
Jangan malu dan jangan segan nk tya..klau diri anda x cantik kan diri sendiri sapa lagi kan?keja penat2 mst la nk tgk diri sendiri cantik kan..mehhh kain sapa nak PM KITA cepat2 laaa naaa!!
AREA CODE LANGKAWI